Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία

2803 Ave Loft represents in Greece brands from ALL OVER EUROPE

Αποτελώντας ένα από τα πιο σύγχρονα διαδικτυακά καταστήματα, το 2803AveLoft δημιουργήθηκε προκειμένου να παρουσιάσει τις καλύτερες δημιουργίες Ελλήνων και διεθνών σχεδιαστών μόδας. Αντλώντας έμπνευση από το πάθος για το ιδιαίτερο στυλ, την υψηλή ποιότητα και την επιθυμία για μοναδικά υλικά, αυτό το πρωτοποριακό e-shop, ασχολείται όχι μόνο με τη δουλειά καταξιωμένων οίκων, αλλά και με ό,τι πιο φρέσκο έχουν να επιδείξουν νέα ταλέντα και καινούριοι σχεδιαστές.

Σαν αποτέλεσμα, το 2803AveLoft δημιουργεί ένα αναπάντεχο κολάζ από προτάσεις που αφορούν τη γυναίκα του σήμερα,nκαι τα ρούχα που θα την κάνουν να νοιώθει υπέροχη από το πρωί έως το βράδυ. Πολυτελή υφάσματα, συλλεκτικά κομμάτια, μοναδικές συλλογές και χειροποίητα αξεσουάρ, κατασκευασμένα από μεγάλους οίκους αλλά και μικρές τοπικές ομάδες, συνθέτουν μία ολοκληρωμένη πρόταση που εμπνέει τη σύγχρονη γυναίκα ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τόσο την ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά.

Με γνώμονα την κομψότητα και την υψηλή αισθητική, η εταιρεία αυτή τη στιγμή μετράει ήδη τρεις concept boutiques, στη Γλυφάδα, στο Π. Φάληρο και την Αράχωβα οι οποίες αποτελούν σημείο έμπνευσης για το ελληνικό fashion κοινό, ενώ με τη δημιουργία του 2803aveloft.gr αποσκοπεί στο να ταξιδέψει στον κόσμο της μόδας κάθε γυναίκα που τολμά να είναι μοναδική.

To 2803AveLoft, μέσα από συλλογές που συνδυάζουν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, προσπαθεί να γίνει αυτό που λέει το όνομά του, μία λεωφόρος όπου διασταυρώνονται το στυλ με την άνεση και η κομψότητα με τη δημιουργικότητα, καλώντας τη γυναίκα του σήμερα να τολμήσει να είναι ο καλύτερος εαυτός της